Dia’s – Prijzen

Prijzen voor het digitaliseren van dia’s

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van het scannen van de dia’s.

Wij berekenen GEEN OPSTARTKOSTEN voor dia opdrachten !

Prijzen per kleinbeeld dia, resolutie 3600dpi
aantal dia’s
1 – 249 250 – 499 500 – 999 1000 – 2499 2500 – 4999 > 5000
€ 0,45 € 0,35 € 0,25 € 0,15 € 0,12 € 0,10
Voor meer informatie vult het informatie formulier in of stelt u uw vraag via het opdracht formulier.

Prijzen voor andere formaten dia’s op aanvraag.

Leveren op USB stick
USB stick 3.0
32Gb – EUR 13,50 p.stuk
Uw gescande dia’s worden in een mappenstructuur op de USB stick geplaatst, zoals u dit gewend bent op uw Windows of Apple computer.
U kunt zelf aangeven hoe u de dia’s gerubriceerd wilt hebben, vraag naar de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor TIFF bestanden* worden deze op een externe harddisk geplaatst, deze kunt u zelf aanleveren of bij ons afnemen.
*) voor het scannen in TIFF geldt een toeslag, vraag naar de mogelijkheden

 

‘Glasdia’s’ (kleinbeeld)
‘Glasdia’s’ zijn herkenbaar aan het gewicht (zwaarder) en de vorm/uitvoering. Wanneer ze in kunststof raampjes zitten kunnen wij ze normaal verwerken zonder toeslag. Zijn ze rondom voorzien van een laagje (zwart met wit) papier, met twee lagen (vierkant) glas dan moeten wij ze handmatig scannen, daarvoor berekenen wij een toeslag van € 0,75 per dia.
Soms zijn de glasdia’s zodanig vervuild dat we ze niet meer schoon kunnen maken (bijv. “het weer” zit in het glas), in dat geval moeten we de dia’s uit het glas halen en opnieuw inramen.
Heeft u nog vragen of twijfelt u, neemt u dan even contact met ons op.

 

Vervangen defecte diaraampjes
Het kan een enkele keer voorkomen dat binnen uw opdracht een of meerdere diaraampjes beschadigd, defect of krom zijn waardoor wij de dia niet kunnen verwerken. In dit geval zullen wij deze raampjes moeten vervangen, hiervoor berekenen wij een toeslag van €0,75 per dia. Wanneer er extreem veel raampjes vervangen moeten worden nemen wij vooraf contact met u op, in alle andere gevallen zullen wij de raampjes zonder verder bericht vervangen, u vindt het aantal vervangen raampjes altijd terug op de gespecificeerde factuur.

 

Verzendkosten
Voor opdrachten vanaf € 250,00 worden geen verzendkosten voor het retour zenden in rekening gebracht (max. 1 pakket, max 10kg). Voor elk extra pakket, of pakketten zwaarder dan 10kg worden verzendkosten in rekening gebracht.