Recensies

Hieronder vindt u een overzicht van alle recensies die we mochten ontvangen.

Super ervaring!

★★★★★
5 5 1
Onze dia's in Nederland laten scannen en mogen ontvangen in Alaska. Hartelijk bedankt! Dit was een super ervaring!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Onlangs heb ik bijna 8.000 dia's vanaf de jaren '80 laten digitaliseren door Dia-archief en inmiddels heb ik bijna de helft bekeken en ik ben uitermate tevreden over het resultaat! In één woord: geweldig!

Wij zijn er erg blij mee!

★★★★☆
4 5 1
Hartelijk bedankt voor het digitaliseren van de dia's. Wij zijn er erg blij mee. Mooi dat de oude beelden op deze wijze makkelijker toegankelijk zijn. Mijn familie wil hun eigen dia's ook digitaliseren. Wordt vervolgd.. Nogmaals heel erg bedankt.

123 oude dia's van Hawaii

★★★★☆
4 5 1
De kwaliteit van mijn dia's in Hawaii genomen, zo'n 50 jaar geleden, was wel wat teruggelopen. Toch is het digitaliseren goed gelukt met behoud van die kwaliteit. Ook als u haast hebt met het digitaliseren, kan Dia-Archief u goed van dienst zijn.

Bedankt voor de snelle levering

★★★★★
5 5 1
Wij hebben de dia's en USB-sticks in goede orde ontvangen. De dia's zijn prima overgezet. We zijn erg tevreden. Bedankt voor de snelle levering. Prijs en kwaliteit zijn prima. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Super bedankt voor het scannen

★★★★★
5 5 1
De "oh's" en "ah's" waren niet van de lucht, toen ik enkele dia's aan onze kinderen liet zien. Een deel van hun geschiedenis is hiermee heropend.

Erg leuk om herinneringen te zien

★★★★★
5 5 1
Ik wilde nog even doorgeven dat de gedigitaliseerde dia's prima overgezet zijn naar de USB stick. Erg leuk om die herinneringen weer op te kunnen halen. Nogmaals hartelijk bedankt, ook voor de perfecte service!

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Onze dia's laten scannen. Heel goed resultaat! Hartelijk dank, we zijn zeer tevreden.

Feest der herkenning

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor je werk aan de dia's en negatieven - een feest der herkenning.

Dia's laten scannen

★★★★★
5 5 1
Prima werk!

Complimenten!

★★★★★
5 5 1
Complimenten voor het digitaliseren van onze dia's!! We sturen binnenkort onze videobandjes naar u op om deze ook te laten digitaliseren.

we hebben een mooie herinnering

★★★★★
5 5 1
Prima materiaal waar ik mee verder kan! Ongelofelijk hoe stof en haartjes verwijderd zijn. Kleurbalans, scherpte en licht ga ik aanpakken, en we hebben een mooie herinnering.

Kort en goed!

★★★★★
5 5 1
Kort en goed! Afspraak gemaakt - direct gebracht - 8 dagen later klaar - direct opgehaald en betaald - bekeken - prachtig geworden!!! 600 dia's op USB stick en DVD. Per slede van 36 dia's in een map, goed gecodeerd. Heel te vreden, een aanrader.

boven verwachting!

★★★★★
5 5 1
Gisteren de dia's ontvangen van mijn zwager en ze vanmorgen even bekeken. Wat een mooi resultaat, eigenlijk boven verwachting! Wij weten jullie weer te vinden als het nodig is!

Dank voor de geleverde diensten!

★★★★★
5 5 1
ik wilde u nog even bedanken voor uw geleverde diensten. De dia’s zijn prachtig ingescand! Dank!

tevreden

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben onze oude dia's laten overzetten op een cd en zijn erg tevreden over het resultaat. De communicatie via e-mail is prettig en verloopt vlot.

Betrouwbaar adres

★★★★★
5 5 1
We hebben rond de 1000 dia's uit onze jeugd laten digitaliseren. Dia archief heeft het netjes volgens afspraak in mappen aangeleverd. Goede kwaliteit en in 3 weken klaar.

Erg goed resultaat

★★★★★
5 5 1
Enkele weken geleden heb ik na heel wat uitzoekwerk zo een 1100 dia's van 30 à 40 jaar oud laten scannen bij Dia-Archief. Het resultaat is boven verwachting. Niet alleen kreeg ik mijn gescande dia's op USB stick binnen de week in de bus, de digitale versie is in de meeste gevallen beter dan het origineel. Inmiddels heb ik mijn eerste fotoboek gemaakt, en dat mag er zijn. De geschiedenis gaat weer leven! Dank u wel!

Top

★★★★★
5 5 1
Wij hebben nu voor een tweede keer bij Dia-Archief een grote partij dia's laten digitaliseren. Het resultaat is verbluffend en zorgde voor veel plezier in de familie. De afhandeling is prima, de cd's worden opgestuurd en dan kan je aangeven of je de dia's terug wilt of dat ze daar vernietigd worden. Absoluut de moeite waard om te laten doen!

twee mensen ontzettend blij gemaakt

★★★★☆
4 5 1
via dia-archief heb ik alle dia's van mijn kinderen laten digitaliseren. Het was even wat uitzoekwerk voor mij. Eerst alles nummeren, zodat ik ze later weer op de juiste plaats kan terugzetten tussen de andere dia's. Dia-archief heeft ze keurig gedigitaliseerd. De kleuren zijn mooi, de scherpte is goed. Een enkele dia is aan de donkere kant, maar dat komt wellicht door de (automatische?) verwerking. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over het resultaat. En mijn kinderen zijn ontzettend blij met deze jeugdherinneringen.

Verzameling dia's

★★★★☆
4 5 1
De dia's zijn goed gedigitaliseerd. Helaas kan mijn DVD speler niet goed met mappen overweg, maar met hulp van Dia-Archief is daarvoor een oplossing gevonden. (opdracht 1175 dia's)

inscannen ca 1000 dia's

★★★☆☆
3 5 1
Prima service, resultaat is heel behoorlijk. Jammer dat er dia's in spiegelbeeld zijn gescand. Dit kwam door mijn manier van aanleveren, gelukkig kan het met de computer snel worden gecorrigeeerd.

prima gegaan allemaal

★★★★☆
4 5 1
Alles correct verlopen, dia's zien er goed uit op de pc (Opdracht: 512 dia's)

vakwerk

★★★★★
5 5 1
scans van goede kwaliteit.Keurig ingedeeld in de aangegeven batches. Goede prijs/kwaliteit (Opdracht: 1427 dia's)

Voldoet ruimschoots aan verwachtingen

★★★★☆
4 5 1
Hartelijk dank voor de snelle toezending van het dia materiaal en de usb stick. Het voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. We zijn blij met dit resultaat.

zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Hierbij wil ik u laten weten dat ik tevreden ben over mijn door u gescande dia’s.

Zeer tevreden met het resultaat

★★★★★
5 5 1
Ik ben net klaar met het bekijken en bewerken van de door U gedigitaliseerde dia’s. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en verheug me op de avond dat de dochters het resultaat komen bekijken.

Overtreft de verwachting

★★★★★
5 5 1
Het resultaat overtreft mijn verwachting!

Goede verzorging van het proces

★★★★★
5 5 1
Het pakket is keurig vrijdag al bezorgd. Daar was ik heel blij mee! Dank voor de zeer goede verzorging van de producten en het hele proces. Het uiteindelijk resultaat zijn we blij mee!

Uitermate tevreden

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat van de gedigitaliseerde dia’s Onze dank hiervoor.

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik wil u nog even hartelijk danken voor het omzetten van mijn dia’s. Het ziet er super uit. Een aanrader voor iedereen met ruimtegebrek.

een mooi stukje erfgoed

★★★★★
5 5 1
Mijn zoon heeft de dia’s goed ontvangen,heeft ze al bekeken,en hij vond ze erg mooi. Een mooi stukje erfgoed zij hij. U nog bedankt voor de goede afhandeling.

Al jaren tevreden

★★★★★
5 5 1
We maken nog steeds sinds 2011 met veel plezier gebruik van uw diensten en zijn zeer tevreden over uw service!

de kinderen vonden het geweldig

★★★★★
5 5 1
Ik wilde nog even laten weten, dat de kinderen het geweldig vonden om een USB stick te ontvangen met hun kindertijd erop. Mede dank zij jullie is het gelukt om een waardevolle herinnering aan hen te geven i.v.m. ons 40 jarig huwelijk. Bedankt!!

Zeer tevreden, goed resultaat

★★★★★
5 5 1
Gezien de kwaliteit van de oude dia’s zijn wij zeer tevreden! Goed resultaat. Kunnen nu mooi mee draaien in het digitale-fotolijstje bij de andere 4000 foto’s. De dia’s waren een ontbrekend stukje historie. Én het ruimt mooi op ( scherm, projector en dia’s )…

Ziet er netjes uit

★★★★★
5 5 1
k heb de DVD met daarop de foto’s in goede orde ontvangen. Het ziet er allemaal netjes uit. Bedankt hiervoor !

prachtig resultaat en wat een scherpte

★★★★★
5 5 1
Onlangs hebben jullie mijn dia – archief gearchiveerd : wat een prachtig resultaat en wat een scherpte !!! Ik wil bij deze jullie bedanken voor het geleverde resultaat , de geleverde kwaliteit én ontvangen service !!!

Veel beter dan gedacht

★★★★★
5 5 1
Het resultaat is verschrikkelijk goed! Wat ontzettend goed en mooi. Véél beter dan gedacht.

Tevreden over het resultaat

★★★★☆
4 5 1
Dank voor het werk aan de dia´s. Ik heb alles bekeken en ben best tevreden over het resultaat. Nogmaals dank voor de keurige aflevering.

Service wordt zeer gewaardeerd

★★★★☆
4 5 1
Ik wil jullie nog even bedanken voor de verrichte scan van de ca 7000 dia’s. Het resultaat verschilt natuurlijk per dia, maar valt mij zeker niet tegen en de dia’s werden, zowel analoog als digitaal, keurig genummerd aangeleverd. Ook de haal- en brengservice en de gebrachte diadozen heb ik erg gewaardeerd.

Nette en kwalitatief goede verwerking

★★★★★
5 5 1
De 2 pakketten zijn gisteren aangekomen. Ze waren erg netjes verpakt trouwens, bedankt daarvoor. Ik heb een paar dia’s en filmpjes bekeken, dat zag er ook allemaal goed uit. Ik wil je bedanken voor de nette en kwalitatief goede verwerking van mijn scan-verzoeken. Als ik weer eens wat wil laten scannen zal ik het zeker weer bij jullie laten doen

Het was een succes

★★★★★
5 5 1
Bedankt, de gescande Dias waren een succes. Op de verjaardag van mijn man bleven onze kinderen gekluisterd achter de TV zitten om zichzelf weer tegen te komen. Binnenkort zullen ook onze negatieven en films bij u laten digitaliseren.

Ziet er prima en verzorgd uit

★★★★★
5 5 1
Wij zijn bijzonder tevreden over het digitaliseren van de dia’s. Het resultaat zag er prima en verzorgd uit. Wij zijn bijzonder te spreken over de kontakten met u en de afspraken die zijn gemaakt. Bedankt voor al het werk dat is gedaan. Ga zo door.

Erg blij met het resultaat

★★★★★
5 5 1
Ben erg blij met de films. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ze zijn van onschatbare waarde geworden en iedereen is er erg blij mee.

Uitermate tevreden

★★★★★
5 5 1
We zijn uitermate tevreden, vooral over de geweldige kwaliteit. De foto’s konden achteraf volop bewerkt worden. Zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van uw diensten.

Fantastiche kwalieit!

★★★★★
5 5 1
Na dik 30 jaar de dia’s van de kinderen gedigitaliseerd. Fantastische kwaliteit.

Boven verwachting

★★★★★
5 5 1
Ik had niet verwacht dat de dia’s zo goed gedigitaliseerd konden worden. Verder heeft Dia-Archief zich keurig aan de afspraken gehouden.

Prima service!

★★★★★
5 5 1
Prima service en voor ons voldoende snelheid. Per mail en telefoon loopt het contact goed.