FotoWare

U wilt uw foto collectie eenvoudig beheren?

Met behulp van FotoWare software wordt het beheren van uw foto collectie zeer eenvoudig, wanneer het nu gaat om een privé collectie of een uitgebreid archief binnen uw organisatie of instelling.

FotoStation

Beheren

Met FotoStation wordt het reuze eenvoudig om door uw foto’s en video’s te beheren. Maar ook andere bestanden zoals presentaties, PDF bestanden en MS Office documenten. Blader door de mappen op uw computer en maak snelkoppelingen aan naar uw favorieten. Zoek naar, of sorteer op opgeslagen extra informatie (metadata) zoals trefwoorden, datum, plaats, en beschrijvingen.

Automatiseren

Maak gebruik van standaard beschikbare akties zoals hernoemen, verplaatsen, kopiëren, verzenden, converteren of schalen.
Op deze manier kunt u bijvoorbeeld snel één of meerdere foto’s omzetten naar andere formaten of voorzien van een watermerk.

Metadateren

Met FotoStation bewaart u de extra informatie (metadata) in de fotobestanden, zodat u ook na het verplaatsen van bestanden nog steeds beschikt over alle gegevens van een foto. Met behulp van eenvoudige snelkoppelingen en macro’s kunt u metadata op een makkelijke manier toevoegen of aanpassen.

Bewerken

Met de ingebouwde editor kunt u foto’s bewerken. Kleur balans aanpassen, ‘rode ogen’ corrigeren, ‘ruis’ verwijderen, bijsnijden, en roteren zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

FotoStation is beschikbaar voor zowel Windows als OSX, ook in het Nederlands.

Meer informatie over FotoStation vindt u op http://www.fotostation.com

Voor de veeleisende gebruiker is FotoStation Pro beschikbaar, klik hier om de verschillen te bekijken.

 

Professionele FotoWare DAM oplossingen

Bent u een organisatie of instelling en wilt u uw foto’s, video en andere bestanden op een eenvoudige manier beheren en distribueren dan is de Digital Asset Management (DAM) oplossing van FotoWare wellicht iets voor u.

Met behulp van de intuïtieve web interface is het eenvoudig om bestanden te vinden en te downloaden. Het gaat dan niet alleen om foto’s maar ook om bijvoorbeeld video, PDF, presentaties, MS Office bestanden.

Het aantal bestanden dat u met de FotoWare DAM oplossing kunt beheren is onbeperkt en kan collecties van enkele duizenden tot miljoenen bestanden omvatten.

Gebruikers kunnen eenvoudig persoonlijke collecties aanmaken en deze delen met anderen, ook buiten uw organisatie wanneer dat nodig is. Afhankelijk van toegekende rechten krijgt een gebruiker gereedschappen toegewezen.

Meer informatie over mogelijke oplossingen vindt u hier:
Media Workflow en Productie
Documentatie & Archivering
Marketing & Communicatie
Beheer van digitaal bewijsmateriaal

Voor meer informatie over FotoWare oplossingen kunt u contact opnemen met de Nederlandse partner Dutch Cloud, zij vertellen u graag meer. Tevens kunt u een geheel vrijblijvende demonstratie aanvragen.

Kijk op https://www.fotoware.com voor meer informatie over FotoWare DAM oplossingen.