Video

 

BEKIJK HIER DE PRIJZEN VOOR HET OMZETTEN VAN VIDEO

Video DVD’s omzetten

U heeft in het verleden uw digitale foto’s of video films overgezet naar DVD. De foto’s staan als bestanden op de DVD’s, of als diashow. Beide kon u afspelen op uw DVD-speler. Maar … inmiddels zijn we een paar jaar verder … de DVD speler werkt niet meer, of nog erger: de DVD’s worden niet meer herkend.
Helaas is de houdbaarheid van zelf gebrande DVD’s zeer beperkt, met het risico dat u kostbare herinneringen kwijt raakt!
Wij kunnen uw DVD’s omzetten naar videobestanden die u met uw computer, tablet, of andere mediaspeler kunt blijven afspelen.
Wilt u gebruik maken van deze dienst, wacht dan niet te lang, uw herinneringen zijn nu nog te redden! Klik hier voor een overzicht van de kosten.

Videobanden omzetten

videotapesU heeft misschien nog oude VHS banden, cameratapes, videobandjes liggen met dierbare herinneringen. Maar, u kunt ze niet meer bekijken omdat u geen werkende apparatuur meer heeft. Wij kunnen uw videobanden omzetten, dit doen wij met professionele apparatuur zodat kwaliteit wordt gewaarborgd.

Voor zowel consumenten systemen als professionele systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Consumenten tapes zijn:
VHS, S-VHS, VHS-C, Video8, Digital8, miniDV, HDV, miniDVD, DVD, V2000*, Betamax*
* Deze tapes worden als professionele tape verwerkt !

Professionele tapes zijn:
V2000, Betamax, Betacam, Digital Betacam, DV large, HDV, DV Cam, XD Cam, Umatic, DVC Pro 25, DVC Pro 50

Heeft u andere formaten, of zijn de banden NTSC vermeld dit dan op het opdracht formulier.
Klik  hier voor een overzicht van de kosten van het digitaliseren van uw videobanden.

SD of HD

Wanneer u over HD opnamen beschikt, kunnen wij de bestanden opslaan als HD files. Wilt u uw SD opgenomen bestanden liever ook in HD overgezet hebben? Dat kan. De kwaliteit van de opnamen zal niet verbeteren, maar de bestanden zijn dan wel optimaal voor weergave op HD afspeelapparatuur.

Meer informatie?

Via het informatie formulier kunt u uw vragen stellen over het digitaliseren van uw video DVD’s of videobanden.